Om oss

Om parken

Sala Folkets Park är en ideell förening som grundades i Sala år 1919. Parken har ett bra geografiskt läge med närhet till större städer såsom Stockholm, Västerås, Uppsala, Enköping och Gävle. Parken ligger placerad på ca.2 km avstånd från Salas stadskärna och har ett naturskönt läge precis intill Mellandammen.

Sala Folkets Park har i dagsläget ca.25-30 ideellt arbetande som tillsammans anordnar regelbundna evenemang i form utav dansbandskvällar på fredagar och lördagar. Vi hyr utöver detta även ut både mark och lokaler till företag, föreningar och privatpersoner som vill anordna exempelvis mässor, konferenser, bröllop, begravningar, fester, barnteatrar, motionsdanser, loppisar, tivolin, m.m. Parken har under en dansbandskväll ca.300 gäster och vi har årligen ett snitt på ca.25 000 besökare.

Sala Folkets Park erbjuder lokaler som sammanlagt kan ta emot upp till 700 personer åt gången. Vi har ett fullt utrustat restaurangkök, kan erbjuda utbildad serveringspersonal och har ett väl utvecklat samarbete med en mycket uppskattad cateringfirma – ”Malins Restaurang & Catering”.