Verksamhetsansvarig

Sala Folkets Park söker
en Verksamhetsansvarig
Sala Folkets Park befinner sig i ett utvecklingsskede och kommer inom kort stå inför en nystart. Sala Folkets Park är en förening med ambition att skapa en hållbar infrastruktur för kultur och demokrati. Vi är en mötesplats som anordnar, danser, fester, teatrar, konserter, konferenser, möten och mycket mer. Vi tillhandahåller även skolkök med servering.

Vi söker en prestigelös person som kan driva och leda föreningen och verksamheten framåt. En utåtriktad, kreativ och strukturerad person. Du tycker om att arbeta med människor och är bra på att skapa bestående relationer på alla nivåer. Du är en problemlösare med ekonomiskt sinne och som har lätt för att fatta beslut.

Verksamhetsledaren är direkt underställd föreningens styrelse och har övergripande ansvar för den löpande verksamheten. Du leder och fördelar arbetet samt ansvarar för budget, personalfrågor och arbetsmiljön. Du förbereder ärenden till styrelsen och är delaktig i visions- och strategiarbetet. I rollen ingår även att ansvara för fastighetsrelaterade frågor, projekt- och aktivitetsinventering, utvecklingsarbete samt att aktivt delta i det dagliga arbetet.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av att driva projekt, inklusive att söka projektmedel.
  • Erfarenhet av budget och ekonomiansvar.
  • Administrativa och organisatoriska färdigheter.
  • Vana att bygga yrkesmässiga nätverk och relationer.
  • Uttrycker sig väl i tal och skrift.
  • Kunskap i att använda och arbeta med sociala medier.
  • Intresse av kulturfrågor

 För att lyckas som verksamhetsledare krävs ett samhällsengagemang och att du delar vår värdegrund kring allas lika värde. Tidigare ledarerfarenheter inom ideella organisationer/föreningar eller kultursektorn är meriterade, liksom ett intresse eller erfarenhet av fastighetsfrågor. Du är nyfiken, utvecklings- och förändringsbenägen.

Sala Folkets Park eftersträvar jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och i verksamheten. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Heltid med oreglerad arbetstid. Du har stor möjlighet att påverka dina arbetstider. Arbete förekommer även på kvällar och helger.

Tillträde snarast möjligt. Lön och anställningsavtal enligt kollektivavtal med Handels.

Ansökan
Skicka din ansökan CV och personligt brev till salafolketspark@gmail.com senast 26 september 2021. Urval sker löpande.

För frågor angående tjänsten kontakta ordförande Bo Kihlström. bokihlstrom14@gmail.com eller på telefon 070 526 5830