Bra att veta

Bra att veta inför ditt besök

Vi vill att ditt besök hos oss ska bli en rolig och minnesvärd upplevelse! Vi vill därför passa på att ge dig några tips som vi hoppas ska göra din vistelse hos oss ännu bättre!

Vid danskvällar
- Ta med sköna dansskor, du kommer troligtvis inte att stå still särskilt långa stunder. 
- Inträde kan ske med kortbetalning, Swish nr: 1233010683 eller med kontanter.
- Servering med lättare förtäring finns tillgänglig under hela kvällen.
- Alkohol är inte tillåtet, ta med en stor vattenflaska istället.
- Ta gärna med ombyteskläder om du känner för det, vi kan förvara dem i vår bemannade garderob under tiden då du dansar.

Boende
I Sala finns många olika sorters boenden för alla olika smaker: hotell, vandrarhem, camping, stugor, B&B, m.m. För dig som funderar på att sova över i Sala vid ditt besök hos oss kan vi rekommendera Sofielund. Sofielund
Denna anläggning har både vandrahem och camping och ligger på ca. 5-10 minuters gångavstånd från parken. Skulle det för tillfället vara full beläggning eller du känner för att bo någon annanstans kan vi varmt rekommendera dig att göra ett besök på: www.sala.se/turism/bo

Parkering
I anslutning till Sala Folkets Park finns en stor parkering tillgänglig. Denna är gratis och får självklart nyttjas av parkens besökare!
Inne på parkområdet tillhandahåller vi även cirka 8 platser för husbil/husvagn. Dessa kan  utnyttjas av parkens besökare mot en avgift på 100 kr.